Bekijk alle berichten

Officieel partner van Trakks!

Wij zijn deze week helemaal in de wolken!   Trailroutes.be is nu officieel partner van Trakks - dé trailspecialist van België! 

Trakks is op een missie.  Een missie om iedereen zijn trail ervaring zo gelukzalig mogelijk te maken. Of het nu gaat om de perfecte schoenen, de meest betrouwbare gear en voeding, of een volledig trainingsplan met alles er op en er aan.  Trakks' got your back! 

Wel, de juiste route vinden om al die vette gear uit te proberen, hoort daar natuurlijk ook bij!  Daarom zal trailroutes.be vanaf nu samenwerken met Trakks om ook op dat gebied een helpende hand te kunnen zijn aan al jullie trailfanaten! 

Trakks opende ook zojuist hun 5e filiaal in Luik.  Maar liefst 300m² trail en loop plezier.  Dus waar wacht je nog op?  Bezoekje brengen die handel! 

Meer weten over wat Trakks te bieden heeft?

DE WINKELS:
Bij Trakks vind je een enorm uitgebreid (en gespecialiseerd) assortiment trail- en loopmateriaal.  En dat meen ik ook.  Voor wie klanken als "Hoka", "Altra", of zelfs "Vibram" als muziek in de oren klinken, komt deze winkel als een godsgeschenk.  Bekijk hun online aanbod via onderstaande link, of stap gewoon even een filiaal binnen!  (coronareregels respecterend ofcourse) 
Naar de webshop van Trakks

Trakks LAB
Dankzij een uitgebreide en hi-tech analyse van je loopstijl  kan Trakks nog beter bepalen welke schoenen het best bij jou passen. Naast schoenadvies kan zo'n test ook heel mooi aanduiden aan welke aspecten van je loopstijl nog kan gewerkt worden.
Bezoek Trakks LAB

Trakks Coaching
Heb je nood aan wat one-on-one advies van echte experts? Of toch liever een groepscoaching? Dat kan allemaal bij de coaches van Trakks. Bezoek hun website voor meer informatie

En veel, veel meer!
Bezoek Trakks.be


Foto hoofding:  @geoffreymeuliphotography


Terug naar nieuws